I després

Proper espectacle de Xarxa al teatre i Homenatge als restaurants del Peix Blau Ganxó

Compartiu aquesta història

Espectacle infantil

Aquest diumenge, a les 12 del migdia al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu, la companyia Teatre Móbil representa un espectacle per a tots els públics amb l’obra “Les trifulques dels germans Garapinyada”.

Comediants d’anomenada, sempre estan disposats a actuar allà on faci falta. Una trucada els portarà a emprendre un viatge insòlit i a tot drap ple d’aventures i peripècies, travessant mars i muntanyes per representar la conegudíssima i clàssica obra: Colombina i Pierrot o l’amor venia en Hula Hoop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Homenatge als restaurants ganxons

Com ja havíem informat genèricament sobre l’acte, el divendres 3 de febrer a les 12 hores, a l’Aula Gastronòmica de l’Empordà i amb motiu dels 15 anys del calendari gastronòmic del Baix Empordà, es va presentar el calendari del 2012 i es va homenatjar els restaurants que han participat a les campanyes gastronòmiques des de 1997 fins a l’actualitat.

Els restaurants de Sant Feliu de Guíxols (Cau del Pescador, Can Salvi, Sant Pol i Marabú restaurant grill) foren guardonats amb un diploma per la seva fidelitat en la Campanya Gastronòmica del Peix Blau Ganxó per, tot seguit, oferir una petita degustació dels plats més representatius de les campanyes gastronòmiques de cada municipi regada amb vins de la Denominació d’Origen Empordà.

Des de l’Àrea de Turisme, s’ha fet pública una nota d’agraïment a tots els restaurants del municipi que cada any participen en la campanya gastronòmica del Peix Blau Ganxó, per la seva disposició en donar a conèixer la cuina de la nostra ciutat, tan emblemàtica i tradicional.

 

El més llegit

I després