I després

Projecte: ‘El reciclatge i el Medi Ambient’ dels alumnes de l’escola Cor de Maria Sant Josep

Compartiu aquesta història

Nota de l’Escola Cor de Maria Sant Josep:

Aquest curs els alumnes de 6è de Primària de l’escola Cor de Maria Sant Josep han treballat el projecte ”El Reciclatge i el Medi Ambient” amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Aquest treball s’ha portat a terme l’últim trimestre del curs que està a punt d’acabar.

El full de ruta d’aquest projecte comença amb una xerrada sobre residus a la nostra ciutat, a càrrec d’un membre del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament. En aquesta trobada se’ls explica l’evolució dels residus a Sant Feliu, l’ús correcte de les deixalleries i la implementació de les deixalleries mòbils.

A continuació es porta a terme un taller de microplàstics a la platja, en col·laboració amb l’Ajuntament, on els alumnes poden comprovar l’impacte dels microplàstics en el medi marí i fer una diagnosi de la contaminació per residus plàstics a la nostra platja.

Seguidament, es desplacen a la deixalleria de la nostra ciutat per entendre el funcionament d’aquesta i veure on s’aboca cada residu que nosaltres generem.

Per finalitzar el projecte es porta a terme una recollida de residus al bosc de Sant Amanç juntament amb d’altres cursos de la nostra escola, en la qual es van recollir fins a 200 quilos de deixalles. Un cop recollides les deixalles es porta a terme la classificació i separació dels diferents tipus de residus, guiats per un expert de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament.

Aquest ha estat un projecte molt motivador i un tema molt proper, amb el recolzament de tots els nens i nenes que hi han participat i de les seves famílies.

El més llegit

I després