I després

Èxit d’assistència de la Fira del Conte de Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

Èxit de la Fira del Conte. Milers de persones han passat aquest cap de setmana per la 7a Fira del Conte de Sant Feliu de Guíxols, l’Explica’m 2022.

Ha estat un cap de setmana a la ciutat amb el conte com a fil conductor, com a relat d’històries per a nenes i nens, però també per a joves i adults. Parades de llibres, il·lustradors i artesania amb productes relacionats amb el conte pels carrers del centre de la ciutat: espectacles de gran qualitat artística en diferents espais i per a tots els públics.

El certamen ha reunit més d’una trentena d’espectacles en diferents indrets de Sant Feliu.

La regidora de Turisme i Esdeveniments de Ciutat del consistori guixolenc, Núria Cucharero, celebra que “ha estat un cap de setmana rodó, vam començar amb força el divendres i la veritat és que durant els tres dies ha estat ple de gom a gom, en totes i cadascuna de les activitats que s’han celebrat. Hem gaudit de presentacions de llibres, cercaviles, teatre, actuacions, contacontes, així com també de la fira, per tant, un Explica’m que tanquem molt contents per la gran afluència de visitants, per aquest públic familiar, fidel, que s’ha agafat la fira del conte com una cita important en el calendari i a on sempre repeteixen”.

La valoració és optimista per a les àrees organitzadores de l’Ajuntament, Turisme i Cultura, ja que tots els espectacles han presentat un aforament complet.

El més llegit

I després