Després de la temporada passada, on el Vilartagues CF va estar al capdamunt de la classificació durant bona part de la Lliga, fins i tot lluitant per l’ascens, ja s’està treballant per la propera, segons fonts del club “amb l’objectiu d’assentar l’equip que es va conformar la temporada anterior per així continuar amb la lluita per l’ascens”.

D’entrada, un destacat canvi és a la banqueta ja que per decisió personal, Manel Barnés no continuarà i si que ho farà el segon entrenador i preparador físic Aurelio Barreca.  El nou entrenador de l’equip de Sant Feliu serà Alberto Menéndez provinent del Caldes de Malavella.

Pel que fa a la plantilla, a falta de definir la situació d’algun dels jugadors, el bloc de l’any anterior seguirà en la seva totalitat amb la incorporació Carlos Iruela, provinent del Sant Antoni i els juvenils de l’EF Sant Feliu  Josep Ma Martínez, Sergi Hidalgo, Marc Múrcia i Edgar Corredor.

La pretemporada començarà amb els entrenaments el 8 d’agost, i entre els rivals confirmats s’hi troben el Mont-ras, OAR Vic, Unió Girona i el ja tradicional triangular amb l’AD Guíxols i el Juvenil A de l’EF Sant Feliu.