La subhasta de l’antic Hotel Panorama es preveu per al primer trimestre de 2016.
L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, es va reunir el passat dimarts amb representants de la Direcció General de Patrimoni, que forma part del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat, on va expressar als representants del govern català que l’Ajuntament té la voluntat de contribuir i treballar a fons per tal que l’herència intestada dels germans Anlló reverteixi a la ciutat.
En un clima molt distès la Generalitat va avançar a Carles Motas que tenia l’interès d’accelerar la subhasta de l’última gran peça del llegat dels Anlló, l’Hotel Panorama, a ser possible dins del primer trimestre del 2016, un cop es resolguin els expedients d’embargament que n’impedien una operació lliure de càrregues.
Per la seva banda l’alcalde va suggerir als responsables de l’administració catalana que intentessin fer una revalorització a l’alça de l’antic establiment insígna d’aquests dos germans. Per Carles Motas la valoració (sobre 1.800.000 euros) es va fer en preus de situació de crisi, i ara que hi ha un indici de millora i recuperació del sector, la xifra queda baixa.
En la trobada es va exposar que la Junta Distribuïdora d’Herències, organisme que acabarà determinant el destí de les quantitats aconseguides al final del procés de subhasta o venda del patrimoni Anlló, es farà relativament aviat, encara que hi hagi petits immobles, béns o parts  de l’herència que no hagin acabat venuts fins al moment.