Programats els Cursos de Cuina Nadalenca amb varietat de plats específics per a les festes

Ja comença a ser tradició la organització del Cursos de Cuina Nadalenca a Sant Feliu organitzats per Guíxols Desenvolupament amb la col·laboració de diversos restaurants de la Ciutat. Els cursos es faran a la cuina del restaurant que l’imparteix i s’hi pot assistir prèvia inscripció a l’Oficina de Turisme fins les 13h del mateix dia i es podrà fer la degustació al final del plat.
Tot seguit us oferim la relació de restaurants, el plat, horaris, etc.
RESTAURANT BARBIERI S’AGARÓ
. Passeig de Sant Pol, s/n – Tel. 972.32.83.91
Dijous dia 2 de desembre
Plat que s’explicarà: Rissoto negre de bolets de temporada a l’oporto.
1 torn de 17 a 18.30 h. Grup de 20 participants.
CAFÈ TRITÓN
. Passeig del Mar, 6- Tel. 972.32.07.73
Dimarts dia 7 de desembre
Plat que s’explicarà: Lasanya a la jardinera amb tofu
Dijous dia 9 de desembre
Plat que s’explicarà: Fondant de xocolata ecològica.
1 torn de 20.30 a 22.00 h. Grup de 15 participants.
RESTAURANT SANT POL
.Passeig de Sant Pol, 175 – Tel. 972.32.10.70
Dimarts dia 14 de desembre
Plat que s’explicarà: Filet de salmó gratinat amb formatge Idiazàbal amb salsa de cítrics.
Dimarts dia 21 de desembre
Plat que s’explicarà: Mousse de xocolata blanca amb cruxient de festucs.
De 17 a 18.30h. Grups de 20 participants.
RESTAURANT EL CAU DEL PESCADOR
. c/Sant Domènec, 11 – Tel. 972.32.40.52
Dijous dia 16 de desembre
Plat que s’explicarà: Calamar farcit “mar i muntanya”.
1 torn de 17.00 a 18.30h. Grup de 15 participants.
RESTAURANT MARABÚ
. Passeig del Mar, 35 – Tel. 972.32.10.23
Dijous dia 23 de desembre
Plat que s’explicarà: Pollastre de pagès amb escamarlans, “mar i muntanya”.
1 torn de 17.00 a 18.30h. Grup de 20 participants.
LA LOCANDA DI NONNA FLO
. Plaça Sant Pere, 1- Tel. 972.82.08.03
Dimarts dia 28 de desembre
Plat que s’ explicarà: Paccheri ai fruti di mare (pasta típica de Nàpols).
1 torn de 17.00 a 18.30h. Grup de 15 participants.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació