I després

Activitats de la setmana a la Casa Irla amb una xerrada per a joves i actuació de jazz amb Pacífic

Compartiu aquesta història

Dins de l’agenda d’activitats culturals a la Casa Irla aquesta setmana s’ha programat per aquest divendres, 3 de desembre, a ¼ de 4 una de les xerrades habituals destinades als joves per tal de donar pautes educatives en aquests temes a totes les persones que hi estiguin interessades: pares, tutors, familiars, professionals.
En aquesta ocasió es farà referència a la compra responsable, un acte organitzat per pel Punt d’Informació juvenil (PIJ) i L’ACAS Baix Empordà. Es convida a una consumició a tots els assistents a la xerrada.I per divendres a les 10 de la nit dins del cicle de Cants de Taverna, es comptarà amb l’actuació del grup de jazz Pacífic, format per quatre components; Joan Ramon (guitarra); Toni Hertogs (piano i teclats); Miquel de Argila (bateria) i Jeroni Bernabeu (baix i veu).
Fa més de vint-i-cinc anys que es va formar com a grup i actualment fan música dels anys 60 i jazz amb temes estàndards.
Per aquesta ocasió escomptarà amb la col·laboració especial del saxofonista Pep Poblet. Hi haurà sopar de Taverna a Cas Romagué (Tel. 972.98.38.08) i el preu de l’entrada sense sopar és de 8 €.

El més llegit

I després