I després

PROGRAMACIÓ GUÍXOLS ESCENA 2015

Compartiu aquesta història

Un any més, des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu s’activa el Guíxols Escena (de Primavera) farcit, especialment, d’espectacles professionals per als quals ja es troben a la venda les entrades anticipades i es disposa d’un web amb tota la informació: www.guixols.cat/teatre/ . La programació amb la fitxa tècnica, els preus i la sinopsi de cada espectacle és la següent:

COR DEL PATRIARCAT RUS
Església del Monestir
Cor d’Homes del Patriarcat de Moscou
Direcció: Anatoly Grindenko
Divendres 27 de març a les 21:30 h
Entrada General 22 €
El Cor del Patriarcat rus és un conjunt professional integrat per 12 veus d’acord amb la tradició de les petites esglésies de la vella Rússia.
El seu director, Anatoly Grindenko, és un cèlebre músic rus conegut com a famós intèrpret de la viola de gamba que ha promogut la interpretació amb instruments originals i històrics: El cor del patriarcat s’ha especialitzat no només en la recuperació dels antics cants i d ela originària praxis interpretativa, sinó també en recuperar aquest repertori per al servei de la litúrgia actual conservant tot el seu esperit.

LARY POPPINS
Dissabte 4 d’abril de 2015 a les 19h
Entrada general 12 €. Menors de 13 anys 8 €
Si mireu al cel veureu que hi ha alguna cosa que vola amb un paraigües…És un ocell? Un avió? Nooo! És
Lary Poppins! , un espectacle que no té res a veure amb la pel·lícula però que tampoc no s’hi assembla!
Per primera vegada el Mag Lary confessa: “Mary Poppins és la meva mare, per això faig màgia!”
Si us agrada el Mag Lary i la Mary Poppins, ja teniu l’espectacle de la vostra vida! Una hora llarga farcida de màgia visual i participativa us espera. Lary Poppins, un espectacle perillosament familiar.

SOM COM SOM
Presentació del CD a càrrec de l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols
Divendres 10 d’abril a les 20h
Entrada gratuïta
Coral de l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro
Direcció: Dolors Vidal
Pianista Repertorista i codirecció: Lluís González
Enregistrat els dies 30 i 31 de maig de 2014 al Teatre Auditori Municipal de Sant Feliu de Guíxols.

TERRA BAIXA
Autor: Àngel Guimerà
Direcció: Pau Miró
Intèrpret: Lluís Homar
Producció: Temporada alta, El canal i Lluís Homar
Diumenge 26 d’abril de 2015 a les 19h
Entrada general 20 €. Reduïda 15 €
Terra baixa ha estat una referència per a Lluís Homar tota la vida. Després de fer l’obra de Guimerà als 16 anys va decidir ser actor. Ara, Homar assumeix els papers de l’obra sol a l’escenari: ja no tan sols l’ingenu Manelic, que baixa de la terra alta al fangar de les passions humanes més turbulentes, sinó també la Marta i l’amo Sebastià, és a dir, la Caputxeta i el Llop alhora. Pau Miró concentra en un actor la universalitat del clàssic català.

LA PLAZA DEL DIAMANTE
Autora: Mercè Rodoreda
Direcció: Joan Ollé
Adaptació: Carles Guillén i Joan Ollé
Producció Teatro Español
La plaza del diamante amb Lolita Flores
Diumenge 17 de maig de 2015 a les 19h
Entrada general 20 €. Reduïda 15 €
Mercè Rodoreda situa l’obra als anys de la postguerra. La”Colometa” _ és una noia òrfena de mare, que se sent perduda al món i que veurà marxar i morir la gent que més s’estima. Passarà fam i misèria i es veurà moltes vegades incapaç de tirar endavant els seus fills.
Lolita interpreta, amb la seva característica força als escenaris , aquest dur monòleg interior, costumista i punyent i promet emocionar-nos més que mai i fer-ho “amb un altre aire”.

-Tots els espectacles al Teatre Auditori Narcís Masferrer excepte “El cor del patriarcat de Moscou, que es fa a l’església del Monestir”.

-Venda anticipada: www.codetickets.com i Oficina de Turisme (Monestir) i a la taquilla del Teatre, una hora abans de la funció.

-Descomptes a taquilla: s’aplicaran descomptes als jubilats, estudiants universitaris, aturats, famílies nombroses o monoparentals, discapacitats, docents.

-Abonaments: adquirint entrades per Terra Baixa i per La Plaza del Diamante es podrà gaudir d’entrades amb descompte.

-En la web www.guixols.cat/teatre/ s’anirà informant de l’horari i lloc de trobada del públic amb els protagonistes, després de les funcions, així com de la relació de “Restaurants amics” en els quals presentant l’entrada el dia de la funció, s’oferirà un 10% de descompte en el sopar.

El més llegit

I després