I després

PROGRAMACIÓ DEL GUÍXOLS ESCENA DE TARDOR

Compartiu aquesta història

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament ha fet pública la nova edició del Guíxols Escena: teatre i música professional a Sant Feliu de Guíxols, per a la tardor. Tres propostes originals, del teatre contemporani més punyent, ambiciós i de la mà de grans noms de l’escena professional a Catalunya.
Tots els espectacles es representaran al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer i, quant a la venda anticipada d’entrades, es poden adquirir presencialment a l’Oficina de Turisme, als baixos del Monestir (telèfon: 972 82 0051), a la taquilla el mateix dia de la funció o bé on-line al web www.codetickets.com amb descomptes pera a jubilats, estudiants universitaris, aturats, famílies nombroses o monoparentals, discapacitats, docents.
Les obres programades, la fitxa tècnica i les sinopsis són les següents:

“L’ÚLTIMA TROBADA” amb Abel Folk, Jordi Brau i Montse Guallar
Direcció: Abel Folk
Dissabte, 19 de setembre – 21h.
Preu: Entrada general: 21 euros | Reduïda: 17 euros
Dos homes, que de joves havien estat amics inseparables, es retroben després de 41 anys de no veure’s, per resoldre un secret que hi ha entre ells. Durant aquests anys, un ha viscut a l’Extrem Orient, i l’altre no s’ha mogut del seu castell de la remota Hongria. Però d’alguna manera tots dos han resistit, i tots dos sabien que havien de tenir una última trobada, per resoldre un conflicte pendent…

ultimatrobada

 

“ANIMALS DE COMPANYIA” amb Eduard Buch, Jacob Torres, Mercè Martínez, Míriam Tortosa i Martina Tresserra
Direcció: Estel Solé
Dissabte, 3 d’octubre – 21h.
Preu: Entrada general: 16 euros | Reduïda: 14 euros
Una colla d’amics es reuneixen per celebrar un sopar de benvinguda: una amiga del grup torna a casa després d’haver estat ingressada durant dos mesos per un transtorn psiquiàtric. La festa sorpresa es complicarà quan un dels amics confessi un secret inesperat. Acabaran sortint els draps bruts de tots els personatges, i mostraran el pitjor de cadascú… En un to de comèdia realista, l’obra posa en dubte el valor de l’amistat.

animals(1)

 

“IDIOTA” amb Anna Sahun i Ramon Madaula
Autor i direcció: Jordi Casanovas
Dissabte, 17 d’octubre – 21h.
Preu: Entrada general: 16 euros | Reduïda: 14 euros
Un home es presenta a unes molt ben remunerades proves psicològiques. Formen part d’un misteriós experiment que una important fundació està desenvolupant. El que l’home creu que serà una manera fàcil i senzilla d’aconseguir uns diners que necessita per resoldre els seus problemes econòmics, es convertirà en una autèntica trampa, tant física com psicològica. Una atractiva psicòloga el posarà a prova, en un thriller i comèdia negra excepcional.

idiota

El més llegit

I després