CONCUERDAS DE RUMBA

Primera activitat del 16è. Mercat del Brunyol a la plaça Salvador Espriu amb brunyolada, animació infantil i música en viu, aquest dijous

La primera proposta que engega la 16a. Edició del Mercat del Brunyol de Sant Feliu de Guíxols tindrà lloc aquest dijous a partir de les 6 de la tarda a la plaça Salvador Espriu.
Hi haurà una brunyolada popular, animació infantil amb Som la Festa i música amb el grup ConCuerdas de Rumba, a més de DJ. També s’hi projectarà un documental sobre l’urbanització de Vilartagues que ha tingut lloc en aquests darrers 40 anys.

Aquest documental, que s’emmarca dins Viure en democracia. Sant Feliu de Guíxols 1979-2019,  explica com, en les darreres quatre dècades, Vilartagues s’ha estructurat progressivament i ha pres la forma d’un autèntic barri dins la ciutat de Sant Feliu.
L’audiovisual compta amb diversos testimonis orals i amb documents de l’Arxiu Municipal de la ciutat. Tota l’activitat és gratuïta.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació