I després

Primer torneig de tennis- platja, amistós del Vilartagues i anunci de la travessia del port

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, 13 d’agost, a partir de les 9:30 h a la platja de Sant Feliu, el Club Tennis Guíxols organitza el Primer Torneig de Tennis-Platja de doble masculí, femení i mixt puntuable pel Circuit 2011 de la Federació Catalana de Tennis.
Si teniu habilitat amb la pala, hi podeu participar, hi haurà samarreta del 25è aniversari del club pera a tots els participants. També hi haurà exhibició de parelles d’alt nivell. Accés gratuït. Informació i inscripcions al telèfon 972.32.10.50

Futbol
Aquest diumenge a les 7 de la tarda al camp municipal d’esports de Vilartagues, interessant partit de pre-temporada que enfrontarà al Vilartagues Club de futbol i a la Unió Esportiva Caldes de Segona Preferent.
En aquest amistós Chiqui podrà continuar acoblant l’equip de les 7 incorporacions de juvenils sortits de l’Escola de Futbol Sant Feliu a més de la repesca de dos jugadors guixolencs que havien recalat en el Fornells.

Natació
Ja s’avança que el diumenge, 21 d’agost, a les 10.30h es donarà la sortida de la 38a travessia de natació de Sant Feliu de Guíxols.
A aquesta hora sortiran els nedadors que fan la travessia llarga, de 1100 metres. A les 11.30h, sortiran els nedadors menors de 14 anys, i totes les persones que ho desitgin, per fer la travessia curta, de 500 metres.
Les inscripcions anticipades ja estan obertes i també es podran fer, una mica més cares, inscripcions el mateix dia de la travessia.
Organitza aquesta activitat el Club Aquàtic Xaloc que també té a punt la sisena edició de la Volta del Serrà (travessia de 7km amb caiac i nedant) pel proper 28 d’agost.

El més llegit

I després