I després

Primer Concurs d’Aparadors “Guíxols Flors” dirigit a establiments de la ciutat

Dins la celebració del ‘Guíxols Flors’, des de l’Àrea de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es proposa un concurs de decoració floral dirigit a tots els establiments comercials de la ciutat.

Compartiu aquesta història

Dins la celebració del ‘Guíxols Flors’, des de l’Àrea de Desenvolupament Local  de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es proposa un concurs de decoració floral dirigit a tots els establiments comercials de la ciutat.

Es tracta d’una proposta amb inscripció gratuïta que s’ha de fer entre l’1 i el 6 de maig de 2021, ambdós inclosos. El concurs proposa fer una decoració floral als establiments comercials i que ha d’estar exposada des del 7 fins el 30 de maig. Es presentaran tots els candidats al perfil d’Instagram de @Visitguixols i es realitzarà un procés de votacions públic.

Hi haurà tres premis:

1r. Premi per la millor decoració: 500€ en vals de compra per gastar als establiments comercials de Sant Feliu de Guíxols.
2n. Premi per la millor decoració: 350€ en vals de compra per gastar als establiments comercials de Sant Feliu de Guíxols
3r. Premi per la millor decoració: 150€ en vals de compra per gastar als establiments comercials de Sant Feliu de Guíxols

Podeu consultar totes les bases i formalitzar la inscripció mitjançant un formulari fent clic aquí.

El més llegit

I després