I després

Prevenció i aposta per l’autorresponsabilitat: entra en vigor la ‘Nova Realitat’ a Catalunya

Des de divendres, 19 de juny, Catalunya es troba en l’anomenada 'etapa de represa', període també conegut com a 'fase de recuperació' o 'nova realitat'. El govern de la Generalitat va comunicar ahir l’entrada en aquesta nova etapa, i l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols n'ha aprofitat el canvi per reobrir al públic els parcs infantils de la ciutat.

Compartiu aquesta història

Des de divendres, 19 de juny, Catalunya es troba en l’anomenada etapa de represa, període també conegut amb altres denominacions com fase de recuperació o nova realitat. El govern de la Generalitat va comunicar ahir l’entrada en aquesta nova etapa, marcada per les mesures de seguretat i prevenció i un alt sentit de l’autorresponsabilitat per part de la ciutadania.

El Departament de Salut de l’executiu català ha fet públic un document amb les mesures més importants a tenir en compte a partir d’ara. És la il·lustració que es mostra a continuació, tot i que també podeu consultar i descarregar el document en format PDF. Si el que voleu és ampliar encara més la informació del que suposa l’inici de la nova realitat podeu consultar-la a la web oficial de la Generalitat de Catalunya.

Els parcs infantils reobren a Sant Feliu de Guíxols

Amb l’entrada a la nova realitat s’ofereix la possibilitat als municipis de reobrir els parcs infantils. En el cas de Sant Feliu de Guíxols, el consistori ha decidit permetre’n l’accés de nou des del 19 de juny; això sí, amb mesures de prevenció i seguretat que caldrà respectar en tot moment. En cada recinte infantil d’aquestes característiques s’hi ha fixat un cartell amb el conjunt d’accions que cal dur a terme per gaudir d’aquests espais.

WhatsApp Image 2020-06-19 at 12.04.35 1

El més llegit

I després