I després

El Retorn dels Bullitt

El grup musical Bullitt torna després de 5 anys de silenci musical. Tot i que no han deixat mai de tocar, ara amb el nou baixista Vidal Soler, rebuscant d’entre els calaixos han trobat per a oferir als seus seguidors un nou disc de rareses, repescant peces d’altres discos que veuen la llum aquest 2020.

Compartiu aquesta història

El grup musical Bullitt torna després de 5 anys de silenci musical. Tot i que no han deixat mai de tocar, ara amb el nou baixista Vidal Soler, rebuscant d’entre els calaixos han trobat per a oferir als seus seguidors un nou disc de rareses, repescant peces d’altres discos que veuen la llum aquest 2020. Una tornada amb la intenció d’homenatjar al que va ser el seu primer baixista Ferran Bonet i al mateix temps és una manera de dir que estan aquí treballant, encara que s’hagin endarrerit ens donen en forma d’aperitiu aquest Drawer Sessions.

Una de les raons de la tornada és pel 30è aniversari de la seva discogràfica B-core de Barcelona. Els temes ja enregistrats amb el nou baixista Ferran Bonet, alhora és l’homenatge més que merescut després de tots aquests anys i una bona manera de tornar a començar, de posar el punt de partida amb nou company musical, per més endavant fer temes nous i tornar a sortir a tocar i a ensenyar a la gent el que han estat fent tot aquest temps. Els mouen les ganes per la música i no poden estar quiets.

Son molts els canvis des d’aquell Sparks del 2015. Per començar la formació original ara ja no és la mateixa, el cop d’en Ferran Bonet els va deixar fora de joc. Llavors van estar fent durant 2 anys la presentació del disc sense ser cap gira, amb la col·laboració d’en Màxim Triviños. Després va aparèixer de la mà d’en Xavier Calvet el nou baixista, en Vidal Soler, per així començar de nou.

Aquest treball presenta tres temes inèdits de les sessions d’Sparks de 2015 (When I’m Away, Make A Promise i Fool Spirit), un de les sessions de So Many Ways de 2012 (Take You To The East) i un altre de Love Or Die de 2010 (Opening Harbours). Ho complementen dues versions de dues de les seves bandes preferides: una de Up In Arms de Foo Fighters que van gravar per a les Bipolar Sessions de RockZone al 2015 i una altra de Sorrow de Bad Religion.

L’edició és 100% digital, per tant es pot trobar en les plataformes digitals habituals: Spotify i Apple Music. També tenen un bandcamp, que és una botiga online de música i una plataforma de promoció per artistes independents, en la que es pot adquirir tota la discografia, tant física com digital.

Bullitt – When I’m Away

El més llegit

I després