I després

PRESENTEN EL FESTIVAL PORTA FERRADA 2017

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts al matí s’ha presentat a Sant Feliu de Guíxols la 55ena edició del Festival de la Porta Ferrada que comptarà amb més d’una vintena d’actuacions destinades a un públic més diversificat i que, a més de les actuacions ja avançades fa unes setmanes (Jamie Cullum, UB40, Fangoria, Zucchero i Love of Lesbian), s’hi afegiran les següents: Toquinho & Maria Creuza, Michel Camilo & Tomatito i Chick Corea & Béla Fleck. Aquests tres concerts s’inclouen a l’abonament Tot Jazz, que permetrà gaudir de les 3 vetllades per només 98 €.

S’afegeixen grans noms de l’escena com Robe (d’Extremoduro), Rosario, Antonio Orozco, Jarabe de Palo + Quercus, La Oreja de Van Gogh, Els Amics de les Arts + Animal i Vanesa Martín, a més de La Unión (que compartirà cartell amb Fangoria).

La música clàssica estarà representada als concerts de Manel Esteve (tenor) i la violinista Sarah Chang & Quartet Gerhard que es faran a l’Església del Monestir

La dansa comptarà amb l’estrena de Carmen, amb la Compañía de Victor Ullate, a l’Espai Port i el captivador Kemp Dances de Lindsay Kemp –mestre escènic de David Bowie i Kate Bush, entre d’altres- al Teatre Auditori Municipal. Pels més menuts hi haurà xerinola en família amb Damaris Gelabert a l’Espai Port.

En aquesta edició també s’hi incorpora un nou espai, els recentment adquirits jardins del Monestir, on s’hi preveuen concerts del Trio Fortuny i del Quartet Arion, a més d’actuacions encara per tancar al teatre-auditori. També hi hauran actuacions al Village i es repeteix la celebració de la cantada central de la Mostra de Cançó de Taverna i la desfilada local de moda de l’Associació Comerç i Turisme.

Properament es farà l’anunci d’una nova edició del Singlot Festival, que es consolida a Sant Feliu de Guíxols, sota la direcció d’Andreu Buenafuente i El Terrat.

Durant aquest cap de setmana es poden adquirir a l’Oficina de Turisme les entrades de tots els espectacles amb un 20% de descompte.

A l’acte hi han assistit l’alcalde, Carles Motas; el regidor del festival, Josep Saballs; el director de The Project, Ignasi Martí; el director artístic del festival, Albert Mallol; el coordinador del departament de Cultura de la Generalitat, Francesc Ten i el representant de la Diputació de Girona, Albert Piñeira.

L’empresa The Project, a la qual se li renova la concessió per dos anys més ha comunicat que l’’any passat es varen vendre 25.000 entrades i que en aquesta edició se’n posaran a la venda 40.000.

Podeu consultar tota la informació i accedir a la venda d’entrades accedint al web oficial del festival: http://www.portaferrada.cat

 

 

El més llegit

I després