I després

PRESENTEN EL 54 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts al matí s’ha presentat a Sant Feliu de Guíxols i a Barcelona la 54ena. edició del Festival de la Porta Ferrada que comptarà amb 21 espectacles, tot i que encara s’espera que se’n incorporin quatre més de potents, a més del Singlot Festival d’Andreu Buenafuente, així com una sèrie d’acústics a la Sala Las Vegas que complementarà l’Espai Port , l’Església del Monestir i el Guíxols Arena que rebrà una inversió de 750.000 euros i quedarà disponible en cas de necessitat. En canvi es descarta el Teatre-Auditori Narcís Masferrer, on s’hi ha de realitzar obres de millora durant l’estiu.
El Festival continua en la seva línia de potenciar les singularitats, la diversitat, la incorporació de nous públics i d’integrar-se en el teixit cultural, associatiu i comercial de la ciutat. És per això que col·laboracions com les acordades amb l’Espai Carmen Thyssen o bé l’Associació Guíxols Comerç i Turisme, per tal d’oferir promocions conjuntes, han de reforçar els lligams.
Un altre detall de l’operador The Project amb els ganxons són els descomptes del 20% en les entrades que durant aquests dies (24, 25, 26 i 27 de març) es porten a terme adquirint-les a l’Oficina de Turisme, als baixos del Monestir.
Quant al cost del Festival, puja a un total de 1.300.000 euros, dels quals el 35% prové d’aportacions de les administracions (380.000 euros de l’Ajuntament), un 10% de patrocinadors i el 55% restant de les 30.230 entrades que es posen a la venda.
El cartell és divers i a falta de les incorporacions estarà conformat pels espectacles i concerts de Pat Metheny & Ron Carter, Omara Portuondo & Diego El Cigala, Mariza, Manolo García, God Save The Queen, Goyo Jiménez (Singlot Festival), Izal + Elefantes, El Petit Príncep, Macedònia, Barbara Hendricks, ONCA de Bach a Beatles, Amics de l’Òpera de Sarrià, The Youth, Turkish Orchestra, Estopa, Ara Malikian, Shangay Circus Wor, Compañia Antonio Gades, Carlos Sadness + Caravan Palace, Hombres G + Duncan Dhu, The Earth, Wind & Fire Experience featuring The Al McKay Allstars i Manel.
La informació detallada dels espectacles es pot trobar a la pàgina oficial del Festival que també conté els links per a l’adquisició d’entrades on-line: www.portaferrada.cat

El més llegit

I després