Els camps de Vilartagues i el Josep Suñer (Mascanada) seran els escenaris guixolencs que acolliran partits de cadets de la setzena edició del Torneig Internacional de Futbol Base MIC (Mediterranean International Cup), que se celebra de dimecres a diumenge i que creix i molt, segons informa informa El Punt Avui. Segons l’organització, enguany el MIC “bat rècords de clubs participants, seus i terrenys”, ja que tindrà la presència de 256 equips (una cinquantena més que en l’edició anterior) que provenen de 39 països dels cinc continents –arriben equips del Canadà, els Estats Units, Colòmbia, l’Argentina, el Brasil, el Pakistan, el Japó, la Xina, Austràlia i pràcticament tots els països europeus–. En total es disputaran 677 partits en 29 camps de futbol, entre ells Sant Feliu de Guíxols, i amplia el nombre de seus i passa de les 20 que hi havia fins ara a 22.
El MIC mou directament prop de 6.000 jugadors, entrenadors, tècnics i persones vinculades als conjunts participants, que estaran allotjats en 19 hotels de la demarcació i ocuparan unes 1.900 habitacions, generant aproximadament 30.000 pensions completes. I darrere dels jugadors, molts pares i mares, parents o amics que aprofiten que el nen o jove ve a la demarcació a jugar per acompanyar-lo i, entre partit i partit, fer sortides, visites o passar unes hores de relax en algunes de les platges gironines. Tota aquesta gent també està allotjada en hotels, esmorzen, dinen i sopen al mateix hotel o en restaurants, prenen algun refresc, compren a les zones comercials properes als hotels o, fins i tot, lloguen algun autobús per fer alguna visita a Barcelona o Figueres o per anar a veure alguns dels molts actes que es fan per Setmana Santa a les comarques gironines. I l’impacte econòmic es calcula que pot arribar tranquil·lament als 5 milions d’euros” i aquesta curta estada serveis de tastet i alguns acaben tornant a fer les vacances d’estiu a la Costa Brava.

Calendari de partits de cadets a Sant Feliu que es disputaran als camps de Vilartagues i al Josep Suñer (Mascanada).       CAMP DE VILARTAGUES          CAMP JOSEP SUÑER