I després

PRESENTADA LA GESTORA D’ÒMNIUM CULTURAL

Compartiu aquesta història

El passat dimecres 6 de setembre es va presentar al Casino La Constància, amb la presència d’una quarantena d’associats i simpatitzants, la gestora d’Òmnium Cultural a Sant Feliu de Guíxols.

Durant l’acte es va projectar un vídeo explicatiu del funcionament de l’entitat i es va relatar com es va arribar a crear la recentment estrenada gestora comarcal del Baix Empordà, presentada en un acte a Palafrugell el mes de juny amb el president de l’entitat Jordi Cuixart. També es varen repassar les activitats, tant nacionals com territorials, a les quals la gestora guixolenca pretén prendre part o donar suport i es emfatitzar en el moment nacional, amb la crida a les urnes per al referèndum, que en aquell moment s’estava a punt d’aprovar al Parlament de Catalunya.

D’entre les motivacions d’Òmnium Cultural a Sant Feliu de Guíxols, les principals són fer créixer el volum d’associats a l’entitat (actualment prop del centenar) per equiparar-se a d’altres municipis com Palamós o Palafrugell, que són els que en tenen més de la comarca; donar suport als actes locals referents a la cultura catalana, com l’arribada de la Flama del Canigó, Sant Jordi, la marxa de torxes d’aquest diumenge, 10 de setembre, i ajudar en la realització del referèndum de l’1 d’octubre.

Les gestores locals d’Òmnium Cultural al Baix Empordà funcionen de manera individual fins que no es facin les eleccions per escollir una junta directiva comarcal.

 

El més llegit

I després