I després

PRESENTACIÓ DEL TALLER “ENCUENTRA TU RUTA”

Compartiu aquesta història

El passat dimarts l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va presentar el taller “Encuentra tu Ruta” de GIRA Mujeres Coca-Cola, organitzat per Dona Activa Fòrum, una iniciativa en la qual l’empresa Coca-Cola ofereix una formació gratuïta d’emprenedoria per a dones d’entre 23 i 60 anys. És la primera que es realitza a la província de Girona.

Hi van intervenir els representants de Coca-Cola, Joan Porxas (Coca-Cola Espanya) i Virginia Mijes (formadora del taller), la representant de Dona Activa Fòrum, Núria Viñas, i les regidores responsables de l’Àrea d’Acció Social i l’Àrea d’Activitat Econòmica i Projectes estratègics de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Laura Serrano i Sílvia Romero.

“Encuentra tu Ruta” forma part de la segona edició de GIRA Mujeres de Coca-Cola. De la mà d’entitats especialitzades en l’empoderament femení, les dones amb esperit emprenedor o amb una idea de negoci en fase incipient tindran l’oportunitat de trobar el seu camí a través de les seves pròpies idees.

La formació d’emprenedoria es divideix en tres parts. D’una banda, el taller presencial de dues sessions teòriques de 5 hores cadascuna per ajudar les dones a identificar o concretar els seus projectes. En el cas de Sant Feliu de Guíxols, aquest mòdul va estrenar-se el 28 de febrer i l’1 de març de 2018 amb una vintena de participants. Està previst que aquest taller es vagi repetint durant l’any a la ciutat.

Tot seguit, el mòdul presencial es complementa amb 30 hores de formació online en la qual es desenvolupa, de forma més concreta, la idea de negoci per tal que les emprenedores coneguin amb detall els elements bàsics que estructuren un negoci.

Finalment, els deu millors projectes de la formació online a nivell d’Espanya són seleccionats per rebre serveis per part d’un mentor. Entre ells, els tres més innovadors reben sis mesos més d’aquests serveis, així com un capital de suport valorat en 3.000 euros per a cada projecte guanyador.

El més llegit

I després