La Biblioteca Baldiri Reixac de Santa Cristina d’Aro, com a equipament municipal d’accés lliure, gratuït i obert a tothom, és també la porta d’entrada al coneixement, al diàleg, al debat i a la participació ciutadana en activitats cultural i recreatives. I vol esdevenir també plataforma de la cultura gironina.
Per aquesta raó, la Regidoria de Cultura, amb el suport del projecte Selecció d’Autors locals del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, ha organitzat la visita de l’autora consagrada Maria Mercè Roca el 28 de novembre a les 19h a la sala d’adults de la biblioteca Baldiri Reixac. L’autora vindrà a parlar-nos de la seva darrera obra Bones intencions amb la que torna al món literari desprès de 6 anys dedicada a la política. “Vaig tenir molt clar que volia escriure una història que tingués un altre color, un altre aire, un altre esperit, diferent a les meves obres anteriors”, va afirmar Roca.
Es tracta d’una novel·la optimista, plena de personatges que busquen una segona oportunitat. “Vaig veure que amb la literatura podíem contribuir a fer que la gent fos una mica més feliç, vivim dies molt complicats i la gent s’ha d’agafar a una esperança perquè la vida es pot convertir en una cosa molt difícil de pair”. Podeu trobar exemplars de l’obra per agafar en préstec en la biblioteca municipal.
En aquesta línia, la Regidoria de Cultura també convida a l’autora cristinenca Silvia Congost que presentarà el 13 de desembre el seu darrer manual Cuando amar demasiado es depender, una guia que ens permet conèixer la nostra força interior i superar la dependència emocional. I el 19 de desembre a l’autora platjarenca Elena Porras que presentarà el seu segon llibre En boca de todos, una divertida història de rumors i falses aparences.