I després

PRESENTACIÓ DEL MUNDIAL DE SPLASH A GIRONA

Compartiu aquesta història

El representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols, va presidir dijous al migdia, a l’Edifici de la Generalitat a Girona, la presentació del Campionat Mundial de Vela de la categoria de vela lleugera Splash, que, tal i com us varem avançar fa uns dies, es disputarà del 18 al 24 de juliol al port de Sant Feliu de Guíxols, i que,per primera vegada en 15 anys, es celebrarà a Catalunya.
A l’acte, també hi va assistir el regidor David Oliveras; Benet Rovira, cònsol de Panamà a Girona; Martí Ferrer, coordinador-responsable del campionat en representació de l’Associació Esportiva de Vela Força 3, i Toni Serra, president de l’estació nàutica de Sant Feliu Costa Brava i el dos esportistes panamenys de l’escola de vela.
La competició, coneguda com Splashworlds Euroredcup, està organitzada per l’Associació Esportiva de Vela Força 3, en col•laboració amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, el Patronat de Turisme Costa Brava-Pirineus, la Secretaria General de l’Esport i l’Associació Catalana d’Estacions Nàutiques, tot sota la representació de la Splash Class International Association (SCIA).
Els splash són vaixells de vela lleugera amb una eslora de 3,58 metres que s’utilitzen per a competicions individuals amb tripulants de més de 40kg. Aquestes embarcacions són velers de fabricació alemanya i es caracteritzen per ser ràpids i lleugers.

El més llegit

I després