I després

Presentació de “La Magia de la vida, acercándonos a otra realidad”

Compartiu aquesta història

El dijous, 16 d’agost, a les 8 del vespre, a la sala d’actes de la Biblioteca Municipal Octavi Viader, se celebrarà la presentació del llibre de Ari Ram Ram i Juan Diego: “La Magia de la vida, acercándonos a otra realidad”.

Es tracta d’una descripció de l’ésser humà i de la vida, des de una perspectiva pragmàtica i espiritual. En ell se’ns parla de com som i quin és el desenvolupament espiritual de la persona i el sentit darrer de la vida.

A més, en aquest procés evolutiu, es descriu el sistema terapèutic holístic que desenvolupa l’autor al llarg de més de 15 anys, descobert i perfeccionat per ell mateix. I, que ens apropa a una comprensió del procés curatiu de les persones, tant de

les malalties del cos com de la ment i l’esperit. Mils de persones han rebut aquests tractaments amb èxit.

El llibre finalitza amb una descripció exacta de les tècniques de la meditació i el seu sentit final, que no és altre que la il·luminació.

El que caracteritza millor a aquest llibre, és que no està escrit des de cap perspectiva filosòfica o religiosa, sinó de l’experiència directa de la vida de l’escriptor. Juan Diego no ha seguit mai cap tendència ni viatjat a països exòtics per trobar el que ell creu és la realitat des de el procés simple de viure amb consciència.

Finalment, cada capítol es resumeix en un apropament poètic per poder comprendre tot el llegit des de el cor, per tant; és una obra de consulta per aquells cercadors de la veritat iniciats en el camí.

 

El més llegit

I després