El passat dissabte, 14 de maig, es van atorgar els premis al XI Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols, amb un clar destacat: el grup Els Carlins del Casal Familiar i Recreatiu de Manresa, amb l’obra L’Art de la Comèdia (de l’italià Eudardo de Filippo). Aquesta formació va guanyar nombrosos premis, com la Millor Direcció i Millor Actor Principal (Joan Torrents), Millor Actor de Repartiment (Albert Giralt), Millor Dicció i Vocalització, Millor Companyia i Premi a la Votació Popular.
L’altre gran favorit de la nit va ser el Grup Escènic Navàs, per l’obra Cobejant el Genet, que se’n va emportar el premi a Millor Actriu Principal (Carme Moré), Millor Actriu de Repartiment (Núria Majoral) i el premi a l’escenografia i il.luminació.
El premi al millor vestuari va ser per Filagarsa de Molins de Rei (per Kabarret25), exaèquo amb Acte Quatre, per Les Noies del Calendari.
L’acte de lliurament de premis es va fer al restaurant El Dorado Mar, amb la presència de l’alcalde, Carles Motas, el regidor de Cultura, Jordi Vilà, i el president de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, Josep Rafecas. Motas, en el seu discurs, va elogiar l’alt nivell del concurs. Com a espectador del certamen va agrair a tots els grups les excel.lents tardes de funció dels diumenges d’hivern, i va encoratjar l’Agrupació Teatral Benet Escriba -entitat organitzadora amb l’Ajuntament del concurs-, a preparar la dotzena edició del concurs.
En el següent PDF hi podeu consultar les  PUNTUACIONS