I després

2 INFORMACIONS SOBRE L’ESCOLA DE MÚSICA

Compartiu aquesta història

Sant Sebastià va acollir entre el 4 i el 7 de maig a 8.500 joves d’arreu d’Europa que varen participar en el Festival Internacional de Joves Músics EMUSIK 2016.
54 joves de la Coral de Nivell Mitjà i l’Orquestra de Corda de Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro, amb els professors Anna Maria Llandrich, Georgina Reyner, Dolors Vidal, Luis González, David Morata i Josep Ramon Llobet varen actuar a Vitòria i Arrasate i varen participar a la inauguració i cloenda del Festival a Sant Sebastià, gaudint de l’experiència inoblidable de tocar i cantar amb 8500 joves.
En aquesta ocasió varen compartir tots els concerts i moments, amb l’Escola de Música de Banyoles, treballant conjuntament i enriquint l’experiència viscuda.
Aquesta és la dotzena edició del Festival Europeu d’Escoles de Música, en el qual hi ha implicades 59 localitats i que té l’objectiu de contribuir a l’acostament i intercanvi entre els diferents pobles europeus, ressaltant la riquesa i la diversitat de les diferents cultures, així com els trets comuns, i ajuda a promoure un major coneixement mutu, un aspecte de gran importància, especialment entre les noves generacions.

OBERT EL PERÍODE DE MATRÍCULES
La direcció informa que fins el 10 de juny resta obert el període de matrícules de l’Escola de Música de Sant Feliu- i Castell-Platja d’Aro.
L’horari de secretaria de l’Escola de Sant Feliu és de dilluns a divendres de 16:00 a 19:00 i els dimecres de 11:00 a 13.00.
L’horari de secretaria de l’Escola de Platja d’Aro és dilluns de 17:30 a 18:30, dimecres 16:45 a 17:30 i dimarts d’ 11:00 a 13:00.
La matrícula es pot formalitzar a qualsevol de les dues escoles independentment d’on vagi a classe l’alumne. Per qualsevol informació podeu trucar al telèfon: 972 82 13 93
Es recorda que a l’estiu es poden fer classes d’instrument amb horari a convenir.

 

El més llegit

I després