I després

PORTS I AJUNTAMENT ACORDEN NOVES OBRES

Compartiu aquesta història

Fa dues setmanes Joan Pere Gómez i Comas, el nou gerent de ports de la Generalitat, que ha substituït a Dolors Rodríguez en el càrrec per jubilació, es va reunir amb l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, per revisar els projectes individuals i comuns a l’entorn del port i del nàutic vell de la ciutat.

Les dues parts es varen mostrar satisfetes per les obres del carrer Colom que tot i que estaven programades pel 2019 s’ha avançat la seva execució i així s’accelera també el compromís de Ports per realitzar obres de millora a banda i banda del vial.

Es tracta de la remodelació de l’accés a l’antic club nàutic, fins enllaçar amb el carrer Colom, i de la continuació de la vorera des de la riera fins enllaçar amb la que es va construir en les últimes obres de millora del port, tallada a l’alçada del carrer Comerç.

El gerent de Ports va dir que s’intentarà fer la licitació i que puguin estar acabades abans de Sant Joan, en el cas que s’estigui a temps de licitar i realitzar les obres.

Prèvia a aquesta reunió, Joan Pere Gómez, n’havia realitzat una amb responsables del Club Nàutic per parlar, entre altres qüestions referents als port, de la marina seca que fa anys que es projecta. Es tracta d’una gran nau per emmagatzemar embarcacions, fora del mirall d’aigua, per a la construcció del qual, segons Motas, s’està cercant una ubicació i comentava que no acaben de veure bé com estan dimensionats alguns volums de les actuals propostes, qüestió que l’alcalde considera que cal definir.

 

El més llegit

I després