I després

Poesia Nubolaris // Calçotada solidària CEM // Festa Tennis // Congrés metges

Compartiu aquesta història

Aquest divendres, Nubolaris a l’Alan’s Bar

Nuboläris Col·lectiu convida a la segona edició del Piano Piano Marató Poètica de Butxaca.
Aquest any hi participen els poetes Carles Hac Mor, Ester Xargay, Josep Pedrals, Miquel Àngel Marin, Marta Darder, David Ymvernon i Carles Lapuente.
També el músic i compositor Xavi Lloses. La performer Laia Estruch i la cantant Rosa Pou. Tots ells amb nous llibres, discos i poemes.
L’acte tindrà lloc al ALAN’S BAR,c/Sant Llorenç, 28 de Sant Feliu de Giíxols a les 8 del vespre. L’acte és gratuït i hi sou tots convidats.

 

Aquest diumenge al CE Montclar, calçotada solidària

Aquest diumenge, a les 13:00 h. Calçotada solidària Montclar Trailwalker a la seu del Montclar, al carrer Capmany, 100 de Sant Feliu per tal de recollir fons per finançar els equips guixolencs que participaran a la prova.

Calçots més botifarra al preu de 6 € amb servei de barra, Dj convidat i Menú infantil. Per reserves al telèfon 662359750 o bé: c.e.montclar@gmail.com

També el CE Montclar organitza el dilluns, 26 de març a les 20:30 h. una caminada d’una hora de durada amb bastons o pals (Cako) per a la qual cal portar pals d’excursionisme, llanterna i calçat adequat. És una activitat gratuïta que organitza la Secció Excursionisme Obert. El lloc de trobada serà al passeig del Mar davant l’Ajuntament.

 

Diumenge, 25, activitat del CTGuíxols al Jardins J.Garreta

El Club Tennis Guíxols organitza en motiu del seu 25è aniversari, la Festa del Mini Tennis, aquest diumenge d’11:30 fins les 13:30 h. a la pista de bàsquet dels Jardins Juli Garreta.

Si us agradaria jugar a tennis davant la platja de Sant Feliu, podeu provar-ho. Es muntaran pistes de tennis per als assistents i és obert a tots els nens i nenes de 4 a 14 anys. (Regals per a tots els participants, sorteigs, sorpreses). Totalment gratuït. I, també, exhibició d’alumnes de l’Escola de Tennis. Col·laboren: Federació Catalana de Tennis i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

Aquest dissabte a l’Hotel S’Agaró: “Dale aire a la EPOC”

Aquest dissabte, 24 de març de 9:30 a 13:30 a l’Hotel S’Agaró, a la Platja de Sant Pol, especialistes nacionals i locals en patologies respiratòries es reuneixen a per tractar temes relacionats amb una de las principals causes de mortalitat a España, l’MPOC (Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica) amb l’ objectiu d’evitar que es converteixi en la tercera causa de mort entre la població de tot l’Estat espanyol l’ any 2030.

Durant las jornades, es tractarà sobre l’ impacte de l’MPOC en el pacient, els tractaments adequats i les novetats internacionals de les guies de tractament, així com l’ abordatge precoç d’aquesta patologia i l’ importància d’ establir un tractament eficaç per millorar la qualitat de vida del pacient.

El més llegit

I després