I després

Ple de gom a gom a la parròquia de Sant Feliu en el comiat al “llop de mar” Pep Giró

Compartiu aquesta història

La parròquia Mare de Déu del Àngels de Sant Feliu de Guíxols va quedar petita per acollir la tarda d’aquest dimarts a la gran quantitat de persones que es varen acostar a donar el darrer adéu al component del grup d’havaneres Llops de Mar, Pep Giró.
A més dels familiars i amics s’hi varen aplegar representants de grups d’havaneres vinguts d’arreu així com propietaris de locals que ofereixen actuacions d’aquest gènere a més de responsables d’associacions relacionades amb la cançó marinera.
Tot plegat demostrava l’estima popular per la seva persona i el reconeixement que rebia en aquest ofici religiós en el decurs del qual els seus companys de grup varen fer dues intervencions musicals.
Es va rebre l’entrada del fèretre amb la interpretació de “El cant dels ocells” a càrrec de la violoncel·lista Cristina Pujol que, a punt d’acabar la missa, va interpretar amb la resta de companys del grup, la cançó del menorquí Tòfol Mus musicada per Ortega monasterio, “Escolta es vent” que va emocionar als assistents amb la presència a l’orgue del fill, Jordi Giró.
Tot seguit el fèretre fou conduït al crematori acompanyat de la seva família per complir la seva voluntat.
Tot i la desaparició de Pep Giró, els companys de grup semblen disposats a continuar el projecte que ell, conjuntament amb el seu oncle, Pepe Fernández, varen iniciar fa molts anys.
D’altra banda ja es va acordar entre els companys de la Mostra de Canço de Taverna de Sant Feliu retre un festival d’homenatge amb diverses actuacions en la línia del que es va retre a Jordi Riera.

El més llegit

I després