Aquest, dimarts a les 11:53 h. l’Àrea Regional de Trànsit de Girona i efectius de la comissaria de Ripoll varen rebre l’avís d’un accident de trànsit amb una motocicleta implicada.

Ràpidament, efectius dels dos centres es varen desplaçar al lloc del sinistre, localitzat a la carretera N-260 PK 146. Quan els mossos varen arribar al lloc dels fets han comprovat que una motocicleta havia sortit de la via.

A causa de l’accident va morir el conductor de la moto. David Corbella Farré de 36 anys, veí de Sant Feliu de Guíxols, caporal de l’Àrea de Trànsit dels Mossos d’Esquadra amb seu a la nostra ciutat.

Al lloc dels fets s’hi varen desplaçar diverses dotacions de Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona i de la comissaria de Ripoll, dues dotacions de bombers i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) amb un helicòpter.

La víctima feia temps que estava destacat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sant Feliu i prèviament havia realitzat serveis a Figueres. David Corbella, natural de Cambrils, era solter i no tenia fills. Aquest dimecres serà incinerat al tanatori d’Olot i la seva família traslladarà les cendres a la seva localitat d’orígen.