Platja d’Aro rep 67.269 euros per a tres projectes de l’àrea de Joventut

La Generalitat de Catalunya ha concedit a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro tres subvencions que sumen 67.269 euros per a tres projectes que preveu desenvolupar la regidoria de Joventut de cares a l’any vinent. Concretament, la Secretaria General de Joventut ha concedit 46.000 euros per a la construcció del nou Espai Jove com a projecte d’inversió en béns immobles. Simultàniament també s’han concedit dues subvencions en el marc del desplegament del Pla Local de Joventut (PLJ) 2010 – 2011: 21.269 euros per al programa Joves: vida i salut i 10.000 euros per al programa Joves: veu i acció.
L’Espai Jove ha d’esdevenir a partir de l’any 2011 l’equipament de referència del col·lectiu juvenil del municipi. Estarà situat a la zona dels Estanys, al nucli de Platja d’Aro, tot complementant un espai que ja acull les escoles Els Estanys i Fanals d’Aro, grans espais enjardinats i zones verdes dotades d’àrees de jocs infantils i d’esbarjo. Estarà situat en una parcel·la de 2.200 metres quadrats on s’hi ubicaran tres mòduls prefabricats comunicats entre ells, on s’hi ubicaran tots els serveis juvenils, des del punt d’informació fins a espais per a entitats, tot passant per una sala polivalent de 200 m2. A més, estarà envoltat de zones verdes on es podran realitzar activitats a l’aire lliure. També estarà acompanyat d’un skatepark. (DDG).

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació