Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro guanyaran regidors en les pròximes eleccions

Segons informa elridaura.com, Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro guanyaran regidors després de les pròximes eleccions municipals del mes de maig perquè han incrementat el padró.
Castell-Platja d’Aro pararà de 11 a 13 regidors i Santa Cristina d’Aro de 9 a 11. Mantenir o no el nombre de regidors depèn de què a última hora s’incloguin al padró municipal un nombre petit de persones. I és que les llistes del cens electoral definitives seran les de final del mes de març –els nouvinguts amb dret a vot tenen temps a apuntar-s’hi fins a final de gener–. La llei de règim electoral general estableix que el cens electoral és permanent i la seva actualització és mensual. Està vigent fins a la convocatòria de les eleccions que pertoquen. A efectes pràctics i per poder fer les gestions administratives amb prou temps i les modificacions, es tanca uns dos mesos abans.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació