L’Ajuntament ha presentat al Departament de  Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya el llistat de serveis de temporada a les tres platges de Sant Feliu per tal d’aconseguir l’atorgament d’autoritzacions per a l’ocupació del domini públic maritimoterrestre per l’any 2014 emmarcat dins  del Pla d’Usos de les Platges i Litoral. El regidor Joaquim Clarà, ha fet una repassada a la nostra emissora dels mateixos dels quals fem incidència de les novetats.
Una d’elles seran les taquilles de la platja per poder-hi tancar els efectes personals dels qui les utilitzin i que estaran situades al costat de la guarderia que es va implantar l’any passat.
D’altres que destaquen són la senyalització d’una zona de no fumadors a la platja de Canyerets, també s’ha dibuixat un quiosc-bar a dalt del Salvament per tal de potenciar aquella zona del mirador reforçant-ho amb una obertura més àmplia del espai museístic i la possibilitat d’implantar algunes parades d’artesans.
A la platja del davant s’hi instal·larà una altra plataforma al mig de la badia atès que la ja existent està molt concorreguda i es vol evitar qualsevol perill. A Sant Pol els tècnics l’han desaconsellat atès que hi ha poca fondària en comparació amb la central i es podrien produir accidents i, en cas que s’hi posés, hauria d’estar a molta més distància de la sorra. En canvi s’hi instal·larà una altra cadira alçada amb vigilància de Creu Roja.
A sobre de la riera del Monestir, a tocar de l’Avinguda Rius i Calvet, es posaran lavabos per a minusvàlids i una zona d’ombra també destinada a aquest col·lectiu.
En referència a aquest espai, es torna a la idea de fer un voladís des de l’inici de la barana fins a Can Rius on anirien, a la part de dalt, les terrasses dels restaurants que s’oferien a instal·lar-ne algunes sobreposades.