I després

Piscis Diving mostra a diversos alumnes de Sant Feliu el resultat de la neteja marina que han efectuat aquest cap de setmana

El centre de submarinisme de Sant Feliu de Guíxols Piscis Diving ha compartit amb alguns alumnes de la ciutat tots els objectes que han recollit del fons marí de la ciutat durant aquest cap de setmana en una campanya de neteja. En la iniciativa hi han participat una setantena de persones, tant de Sant Feliu com vinguts de fora.

Compartiu aquesta història

El centre de submarinisme de Sant Feliu de Guíxols Piscis Diving ha compartit aquest matí amb alguns alumnes de la ciutat tots els objectes que han recollit del fons marí de la ciutat durant aquest cap de setmana en una campanya de neteja. En la iniciativa hi han participat una setantena de persones, tant de Sant Feliu com vingudes de fora.

Fran Gómez, responsable de Piscis Diving, recorda que efectuen aquestes neteges des del 1999. De l’edició d’enguany ha volgut destacar que ara, un dels problemes greus de contaminació, són la gran quantitat de línies de pesca i també de tovalloletes de paper. Sobre les primeres, explica que amb les quantitats recollides “es podria fer un fil que anés de Sant Feliu fins a Palamós”.

També s’hi han recollit ploms de pescar, sobre els quals Gómez comenta que poden contaminar fins a 20.000 litres d’aigua. També s’han extret un contenidor i desenes de llaunes de beguda, entre altres materials com neumàtics o ampolles.

L’Alcalde s’ha acostat fins al port per veure el material recollit i compartir amb els alumnes la importància de no llençar brossa al mar. A la imtage al costat de Fran Gómez.

 

Aquest matí, el centre de submarinisme ha exposat el material recollit del fons marí al port de Sant Feliu per mostar-lo a les nenes i nens que s’hi han acostat. A l’activitat també hi ha assistit l’Alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, que ha compartit amb els alumnes la importància de mantenir net el mar. En un espai ubicat al mateix port, Fran Gómez ha estat l’encarregat d’explicar els perills d’embrutar el mar i els ha mostrat un vídeo per il.lustrar-ho.

Fran Gómez en un dels moments de la xerrada que ha fet als alumnes davant de tota la brossa recollida aquest cap de setmana.

El més llegit

I després