I després

Pendents del projecte d’Habitatge públic a l’antic Hotel Regente

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu no descarta una possible compra si s’ajusta el preu de l’antic Mediterraneo

En declaracions al programa Línia amb l’Alcalde de Ràdio Sant Feliu, el batlle, Carles Motas ha explicat que l’Agència Catalana de l’Habitatge ha demanat a la Delegació d’Herències de la Generalitat quedar-se amb l’immoble de l’antic Hotel Regente del carrer de La Creu amb la intenció de transformar-lo en habitatges públics.

Segons Motas, ja s’hi està treballant i en breu es coneixerà el projecte d’aquesta actuació.

 

Paral·lelament, l’Ajuntament està pendent de la resolució de la subhasta anunciada dels antics hotels Rex II i Mediterraneo. Si finalment la Generalitat no aconsegueix vendre aquests dos immobles, el consistori plantejarà una cessió de l’antic hotel situat al carrer Penitència per tal de reformar-lo i oferir habitatge social. Ara com ara, però, el govern català només es planteja la venda dels immobles intestats dels germans Anlló i no pas una cessió.

De tota manera l’Ajuntament de Sant Feliu no descarta una possible compra si s’ajusta el preu de l’antic Mediterraneo.

 

Ara farà 20 anys de la mort dels germans Anlló sense designar hereus. Entre d’altres propietats arreu de Catalunya, van deixar fins a 9 hotels a Sant Feliu. La majoria d’immobles ja estan venuts, i els diners aconseguits han de servir per iniciatives culturals, assistencials i habitacionals al propi territori.

El més llegit

I després