I després

Paul Fuster actua diumenge a TZVR

Compartiu aquesta història

‘- Dissabte 20 d’abril, 17:00 h. RECORD STORE DAY al Sol Negre: celebren el dia internacional de les botigues de discs al Sol Negre del carrer Maragall 15. Actuacions acústiques de STRAIGHT ON, ROCKIN’ CHAIRS, LAZY JUO i ASK THE DUST.
– Dissabte 20 d’abril, 21:00 h. Concert de rock de la Trailwalker 2013 amb TELEPHONE ROUGES (Galícia), STRAIGHT ON (Platja d’Aro) i ROCKIN’ CHAIRS featuring THE BEAT (Sant Feliu i Barcelona).
El músic nord-americà, d’origen català, Paul Fuster, recorre amb una bicicleta fabricada per ell mateix, des de Cardona, 60 localitats catalanes entre les quals s’hi troba Sant Feliu de Guíxols on farà parada al local de TZVR, a l’escorxador, el proper diumenge, 21 d’abril on també hi actuarà Smoking Bambino a les 18:00h. Al preu de 5 € amb consumició inclosa.
Fuster, fill del reconegut cardiòleg Valentí Fuster, presentarà el seu primer disc en català “Repte” en el qual no abandona les seves influències i arrels del folk nord-americà.
El músic està realitzant aquesta gira insòlita en bicicleta després de fer la seva presentació a la seu de BandAutors del Palau de la Música Catalana, on va trencar quatre anys de silenci abans de retornar als escenaris.
Tot i que en els seus concerts als Estats Units sempre actua en solitari, en alguns dels seus concerts de la gira catalana, s’acompanya del baixista Xarim Aresté i del bateria, Pep Mula.
Paul Fuster va néixer a Minessota i de ben jove es va traslladar a Nova York des d’on va començar a viatjar pels EUA i a submergir-se en el món de la música, especialment en el de la percussió.
Vídeo acústic d’El Periòdic de Catalunya https://www.youtube.com/watch?v=qRHbmXaW_AM

Altres concerts:
Dissabte 4 de maig – COALICIÓN KANALLA + UNO MÁS
Divendres 10 de maig – NYANDÚ + SAINT TROPEZ
Dissabte 11 de maig – CONCURS MC’S I BANDES DE RAP: TZVR-FUNK – Org.: Tedecé
Dissabte 18 de maig – CUZO + MUÑECO
Divendres 24 de maig – CONCURS DESTACA’T – Org.: JERC
Dissabte 15 de juny – FP + TCN
Dilluns 8 de juliol – NAI HARVEST + YOU’LL LIVE
Consulteu l’agenda actualitzada de concerts al web: www.atzavaraclub.com

El més llegit

I després