I després

Participeu al programa d’estalvi energètic i entreu al sorteig d’una auditoria per analitzar el consum elèctric de la vostra llar

Aquesta iniciativa segueix endavant i les properes sessions estan previstes pels dies 5 i 9 de març.

Compartiu aquesta història

La Diputació de Girona va engegar a Sant Feliu de Guíxols, a finals del passat 2020, una campanya per fomentar el coneixement en matèria de despesa energètica, millora en els hàbits de consum i en l’eficiència energètica, com també en la reducció d’emissions de CO2. Tot això en el marc del Programa d’Estalvi Energètic i Pobresa Energètica.

Aquesta iniciativa segueix endavant i les properes sessions estan previstes pels dies 5 i 9 de març. Si hi esteu interessats, teniu accés a la invitació al grup de Whatsapp fent clic aquí, on us informaran del procediment.
A més, es sortejaran 10 auditories entre els participants, que consisteixen en què l’empresa contractada per la Diputació connectarà un mesurador energètic a casa vostra per analitzar el consum d’energia en el dia a dia.

Amb aquestes auditories s’informarà de:

► Com modificar els hàbits dins de casa vostra per tal de reduir el consum
► Com detectar els electrodomèstics que generen més consum
► Canvis contractuals per reduir la despesa econòmica
► La manera de reduir la despesa i contaminar menys

Si voleu participar al sorteig, cal que formeu part del grup de WhatsApp mencionat més amunt i que assistiu a les sessions que us hem comentat.
En cas que no pugueu assistir-hi, cal que hagueu participat en alguna de les activitats del programa. Per apuntar-se al sorteig, només cal que ompliu un formulari fent clic aquí.

El més llegit

I després