S’ha iniciat la recerca d’una parella desapareguda a la nostra zona. El matí d’aquest dimecres, via Twitter,  amistats dels desapareguts començaven a demanar ajuda per poder localitzar-los, apuntant que Sant Feliu de Guíxols és el darrer punt de la seva localització.

Es tracta d’un matrimoni resident a Barcelona, format per l’alemany Sebastian Schraeder i Claudine Schraeder, originària de Costa de Marfil.

Sebastian treballa a l’Institut Forestal Europeu, és escalador experimentat i, en disposar d’uns dies lliures, varen decidir passar una setmana a la Costa Brava.

Van llogar un vehicle a Barcelona amb destí a Cadaqués, on s’hi van allotjar i pel dijous, 13 d’octubre, tenien llogat un pis a Palamós, destí al qual no varen arribar.

El vehicle no l’havien de tornar fins el passat diumenge, dia 16 d’octubre i ha estat localitzat a l’Avinguda Vall d’Aro de Sant Feliu, a la zona de Sant Pol, però sense més notícies dels seus llogaters que per la situació del vehicle és possible que s’acostessin.al camí de ronda de S’Agaró o bé al de Sant Feliu.

Tot i que no es descarta cap hipòtesi, la coincidència de dates amb els forts temporals de la setmana passada ha generat preocupació i el matí d’aquest dimecres els Bombers s’han desplegat per la zona iniciant la seva recerca, que també s’ha escampat per les xarxes socials a través dels seus amics que demanen que cualsevol persona que els hagi vist o que pugui aportar informació contacti amb ells.

L’helicòpter de bombers ha estat inspeccionant des de l’aire la zona litoral, des de Sant Feliu fins a Sant Antoni de Calonge.