I després

4 NOTÍCIES, 4 IMATGES DE PD’A

Compartiu aquesta història

CICLE DE CINEMA INFANTIL EN CATALÀ
Nova edició del Cicle de Cinema Infantil en Català –CINC, de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya per fomentar el consum de cultura en català. Les projeccions a Platja d’Aro són cada dissabte del 15 d’octubre al 12 de novembre de 2016 (16.15 h) a les sales d’Ocine Platja d’Aro amb un preu únic d’entrada de 4’20 euros per a petits i grans. Les pel·lícules que es poden veure són: Zootròpolis (15 d’octubre), Kung Fu Panda 3 (22 d’octubre), Angry Birs · La pel·lícula (29 d’octubre), Buscant la Dory (5 de novembre) i Ice Age · El gran cataclisme (12 de novembre).

kung_fu_panda2

 

OFERTA FORMATIVA DE CATALÀ PER A ADULTS
Nova oferta formativa de català per a adults al municipi per a aquest curs 2016-2017, dividida en dos períodes: de novembre a febrer; i d’abril a maig, programats pel Consorci per a la Normalització Lingüística amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. Les inscripcions del primer quadrimestre són al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro: 10, 11, 13, 17, 19, 20 i 27 d’octubre (10-12 h) per a alumnes nous. Els cursos, de 45 hores cadascun, i que s’inicien entre el 2 i 3 de novembre són de diversos nivells en l’àmbit presencial: Inicial 1 (dimarts i dijous 9.30-11.30 h), Bàsic 1 (dilluns i dimecres 9.30-11.30 h o 15-17 h), Bàsic 2 (dilluns i dimecres 15-17 h), Bàsic 3-A2 (dilluns i dimecres 9.45-11.45 h) i Intermedi 1 (dilluns i dimecres 19-21 h). També s’ofereixen cursos en línia (modalitat combinada) mitjançant el portal parla.cat (nivells elementals, intermedis i de suficiència) i cursos a distància (Superior C2). Els alumnes nous, si no poden acreditar el nivell de català, hauran de fer una prova abans de la inscripció (cal concertar dia i hora per fer-la). El certificat oficial de nivell A1 (Inicial) o superior és vàlid per a l’emissió de l’informe d’arrelament social; i de nivell A2 (B1, B2 i B3) per a l’informe d’integració social. En relació a la llengua, nova edició del Cicle de Cinema Infantil en Català al municipi amb la projecció de cinc pel·lícules als Cinemes Oscar a un preu únic de 4.20 euros (dissabtes 16.15 h del 15 d’octubre al 12 de novembre).
Informació: CPNL Baix Empordà · baixemporda@cpnl.cat · T 972 642 310 · web

estudiant2

 

VOLUNTARIS PER A LA CAVALCADA DE REIS
Crida a la participació de voluntaris per participar en la Cavalcada dels Reis de l’Orient de Castell d’Aro o Platja d’Aro dijous 5 de gener de 2017 en tres àmbits: patges reials, logística de les carrosses i suporta l’organització. Cal presentar les sol·licituds del 18 d’octubre al 31 de desembre a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro o al Punt d’Atenció al Ciutadà de Castell d’Aro, o bé al correu electrònic cultura@platjadaro.com (bases i formularis adjunts al final d’aquesta informació).Per participar-hi cal acceptar les bases de l’edició d’enguany, que estableixen que els patges reials han de tenir un mínim de 14 anys i que els menors d’edat han de presentar l’autorització dels pares o tutors legals (n’hi haurà un màxim de 45 a Castell d’Aro i 63 a Platja d’Aro). Els voluntaris/es de logística (un màxim de 16 Castell d’Aro i 24 a Platja d’Aro) i de suport a l’organització han ser majors d’edat. L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, organitzador de la Cavalcada, escull els patges segons l’ordre d’inscripció i disponibilitat de vestuari, i assigna la comitiva. La resta de sol·licituds formen part d’una llista de reserva per si hi ha renúncies o baixes. Els voluntaris han d’adquirir compromís d’assistència. Tots els participants són convidats el mateix dia de la Cavalcada a un sopar de germanor (els menors també han de presentar el consentiment dels pares o tutors legals per assistir-hi i són responsables d’acompanyar-los i recollir-los al restaurant).

voluntaris2

NOVA TEMPORADA DE LA XARXA GIRONINA DE CAFÈ TEATRE
Castell-Platja d’Aro participa per tercer any consecutiu amb les Nits de Teatre al CAF a la nova temporada de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, un circuit d’espectacles teatrals de diverses tècniques, de petit format, per a públic adult, a càrrec de companyies locals professional. Sota la producció de l’Associació Gironina de Teatre, proposa vuit espectacles, un cada mes, d’octubre de 2016 a maig de 2017, al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro (divendres 20.30 h) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. Es desenvolupa a la seu del Centre l’Avenir Fanalenc-CAF de Platja d’Aro (Av. del Cavall Bernat, 47), sempre en divendres (20.30 h) amb una entrada general de 4 euros (gratuïta per als socis de l’entitat), amb la possibilitat de gaudir del servei de bar i de les tapes. L’estrena és aquest divendres 21 d’octubre amb l’espectacle Mr. Kebab amb Juancallate, un divertiment enginyós, delirant i irreverent que barreja humor absurd, surrealisme, antimàgia, dadaisme, jocs de paraules i una gran complicitat amb el públic. La programació es completa amb 40 Cuentos por hora amb Rubén Martínez (18 de novembre); aWISH de Carlo Mò & Mr. Di (16 de desembre);Manyac, Manyac amb Pep Vila (20 de gener); El gran cabaret d’Elvira de Marta Renyer (17 de febrer); De fades, fetilleres i heroïnes amb Merche Ochoa (17 de març); Cuento de un hombre que huye de Vivir del bolo (21 d’abril); i Rock & Love amb la Cia. La Minúscula (12 de maig). Mes enllà de les Nits de Teatre, el CAF també ha programat dos cicles més: El Documental del Mes extensió del festival DocsBarcelona; i amb la col·laboració de Rialles de Catalunya ofereix un espectacle familiar -contes, màgia, titelles, animació-, un dissabte de cada mes de novembre a abril.

caf2

(Informació facilitada per la pàgina web www.ciutada.platjadaro.com)

El més llegit

I després