La platja del davant de Sant Feliu podria comptar aquest estiu amb un nou element lúdic que se sumaria a l’oferta tradicional conformada per la clàssica plataforma, patins tradicionals, amb tobogan, vela, kaiak, excursions marines, submarinisme, gandules, ombrel·les, etc. Es tracta de la implantació d’un parc aquàtic flotant, de pagament, plataformes que en la passada temporada es varen posar de moda especialment a les platges valencianes i de ses illes.
Aquesta és una de les demandes que l’Ajuntament inclou en el llistat del Pla d’Usos de les platges que aprova el Ple i s’envia a la Generalitat, per a la temporada estiuenca del 2015. La idea era la implantació d’una altra a Sant Pol però per qüestions de fondària els tècnics l’han desaconsellat en aquesta zona atès que cal que hi hagi un màxim de 3 metres de fondària que, mentre a la de Sant Feliu es pot trobar a 65 metres de la vora (alçada de la tradicional plataforma), a la de Sant Pol calen un mínim de 100 metres, distància que es considera excessiva per fer el desplaçament nedant..
Aquest tipus de parcs aquàtics, que el màxim que poden ocupar són 900m², els conformen diversos mòduls inflables que poden ser independents o bé connectats entre si que, depenent del model, compten amb diversos jocs, com llits elàstics, gronxadors, rampes per a escalada, tobogans, trampolins i jocs de salt d’alçada, entre altres elements. Els gestionen concessionaris privats, és obligatori que comptin amb monitors especialitzats en salvament i el preu habitual dels consultats per la nostra emissora estan sobre els 10 euros.
Quant a altres novetats, pel que es refereix a serveis públics, destaquen l’Espai nadó, a tocar de les guarderies actuals, 4 tòtems que faran la funció de Punts de trobada, dues dutxes a Sant Pol, un nou Punt d’informació turística, així com retolació indicativa del vaixell històric enfonsat al fons de la platja de Sant Pol, considerat d’interès per als submarinistes.