I després

Paradistes i Ajuntament preveuen eliminar les bosses de plàstic en un any i mantenir la netedat de l’espai de venda

Els paradistes del mercat setmanal de Sant Feliu de Guíxols van reunir-se amb la regidora responsable de Comerç i Mercats, Sònia Bartumeu, en una reunió a la biblioteca Octavi Viader el passat 1 d'octubre a la tarda.

Compartiu aquesta història

Els paradistes del mercat setmanal de Sant Feliu de Guíxols van reunir-se amb la regidora responsable de Comerç i Mercats, Sònia Bartumeu, en una reunió a la biblioteca Octavi Viader el passat 1 d’octubre a la tarda.

En aquesta trobada, els paradistes i l’Ajuntament van acordar treballar plegats per seguir apostant per un mercat setmanal de qualitat. En aquesta línia, la regidora va demanar que els paradistes deixessin l’espai igual de net com està quan munten les parades, i els marxants hi van estar d’acord. Els paradistes també van poder resoldre dubtes sobre diferents inquietuds.

En la reunió es va indicar que es volia treballar en la línia d’eliminar les bosses de plàstic al llarg de l’any que ve. Si es fa així, es realitzaria aquesta acció un any abans del que estableix la normativa europea. L’Ajuntament proposava finançar una primera aportació de bosses de material alternatiu al plàstic, amb el logotip de Guíxols.

El més llegit

I després