I després

PALAMÓS GENT GRAN CELEBRARÀ LA FESTA MAJOR AMB ELS SEUS RESIDENTS

Compartiu aquesta història

Del 23 al 26 de juny, Palamós celebrarà la seva Festa Major, que com cada any coincideix amb la festivitat de Sant Joan. Des de Palamós Gent Gran, també se sumaran a la festa amb un seguit d’activitats uns dies abans.
Els actes s’iniciaran dimecres 14 de juny amb una gimcana per als residents que es realitzarà durant el matí al jardí del centre. Amb aquesta activitat, que enguany arriba a la seva 10a edició i té gran acollida entre tots els participants, es promou la vida activa de la gent gran. El dijous 15, els voluntaris de la Creu Roja Palamós han preparat un festival de música inspirat en Venècia, que es realitzarà a la primera planta de la residència a les 15.15h
L’acte de fi de festa serà un dinar, que consistirà en una arrossada preparada pels companys d’Emporhotel al jardí per celebrar la Festa Major i també l’inici de l’estiu. Serà el divendres 16 de juny a partir de les 13.00h.
Durant l’arrossada es farà pública l’obra guanyadora i l’artista que realitzarà el graffiti per al porxo al jardí del centre.
Els pacients i residents i els prop de 150 treballadors han estat els encarregats d’escollir l’obra guanyadora. Durant tota la setmana passada el centre ha exposat les dues obres finalistes que han estat sotmeses a votació.

El més llegit

I després