I després

Palamós finançarà amb 21.000 euros el Centre de Distribució d´Aliments

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palamós ha signat un conveni de col·laboració amb Càritas mitjançant el qual finançarà amb 21.000 euros el Centre de Distribució d’Aliments que s’ha posat en servei aquest estiu al municipi, segons va informar Ràdio Palamós.
El centre, gestionat per Càritas Santa Eugènia de Sant Joan i sota la supervisió tècnica de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania, s’encarrega de facilitar aliments bàsics a persones amb pocs recursos.
Segons les dades de la campanya de recollida i repartiment d’aliments que va començar el 15 d’abril de l’any passat, Càritas i l’Ajuntament de Palamós han atès 118 famílies necessitades, 532 persones en total.
S’han repartit més de 900 lots d’aliments, amb un total de 18.600 quilos. Els aliments que es donen més freqüentment són pasta, oli, farina, sucre, arròs, llegums, galetes o llet, a més d’alimentació infantil o bolquers.
Fa unes setmanes, el Centre de Distribució, així com la nova seu Càritas, van estrenar local. El nou equipament, situat al carrer d’Àngel Guimerà, té una superfície de 280 metres quadrats i té, entre d’altres, el servei d’economat solidari, dotat de prestatgeries, congeladors i neveres on s’ubiquen els diversos productes i aliments a repartir. (DDG).

El més llegit

I després