Responsables de The Project, empresa concessionària de l’organització del Festival Porta Ferrada, han anunciat que Pablo Alborán serà un dels caps de cartell de la seva cinquanta-sisena edició, formant part de l’itinerari de la seva gira “Prometo”, amb la qual torna als escenaris després d’una excedència, la qual, a més de reposar, de reflexionar i de ressituar-se personal i artísticament, li ha donat la possibilitat de compondre noves cançons que presentarà en directe en aquest tour i, a Sant Feliu de Guíxols, el 7 d’agost de 2018.

Es fa una prevenda exclusiva d’entrades aquest divendres dia 1 de desembre a les 10 del matí al web www.pabloalboran.es  i a partir del 4 de desembre, als punts que s’anunciaran el mateix dia.

La nova gira de l’artista malagueny, convertit ja en una estrella mundial, recorrerà Llatinoamèrica a partir de febrer i Espanya a partir de maig on, a més de l’escenari ganxó, a Catalunya actuarà al Palau Sant Jordi de Barcelona (8de juny) i al Tarraco Arena de Tarragona (8 d’agost) .

La la dimensió com a artista global és ja un fet incontestable, era una de les més esperades del panorama musical actual. L’anunci oficial de les dates en què es podrà gaudir de l’espectacle de Pablo interpretant en directe les seves cançons arriba tot just uns dies després de la presentació del seu quart disc d’estudi, que va ser llançat a nivell mundial el passat dia 17 de novembre. En aquestes dues setmanes, Prometo ha rebut multitud d’elogis i ha estat qualificat com una autèntica joia en la carrera de Pablo Alborán.

L’entusiasme que ha generat Prometo entre els seus milions de seguidors, davant la nova mostra de talent, com a compositor i intèrpret que ha aconseguit aquest artista excepcional als seus 28 anys, serà sens dubte semblant a l’expectació que va despertar l’anunci de seva nova gira, després de l’èxit rotund que va recollir l’anterior, el Tour Terral, fa tres anys.