OFERTES TREBALL I AVANÇAMENT AGENDA

Us acostem dues ofertes de treball i diversos actes que formen part de l’agenda de la setmana a Sant Feliu de Guíxols:

2 OFERTES DE TREBALL
El Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu de Guíxols cerca per a la seva Oferta d’Ocupació:
-Hotel de Platja d’Aro cerca un/a recepcionista d’hotel. Imprescindible nivell alt de francès i anglès.
-Restaurant de Sant Feliu de Guíxols cerca rentaplats. Dona de 25 a 50 anys.
Les persones interessades adreceu-vos a c/ dels Enamorats, 65-99 (1er pis Estació d’autobús Sarfa), Servei d’Ocupació Municipal, o bé truqueu al telèfon 972327033.

DIVENDRES ACTE DEL GRUP OPINA-S
El proper divendres, 21 de març, el grup Opina-S organitza un nou acte amb l’enunciat “El Futur d’Europa a les Nostres Mans”, al Centre Cívic Vilartagues, que anirà a càrrec Martí Duran, que ha estat un dels precandidats del PSC a les eleccions Europees i que és regidor de l’ajuntament de Castell-Platja d’Aro.
És un acte obert a tothom en el qual es plantejaran diverses qüestions de l’actualitat política i de les eleccions europees.

CONCERTS A LA GOLETA
Divendres 21 de Març – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert d’INGMAR KROONENBERG (Humorista Musical / Bcn) + BARTO LOPERA(Sabvina, Serrat i molts més… / Terrassa) + MAINE COON (Pop-Folk / Sitjes)
Dissabte 22 de Març – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert de LEFKOSIA (Rock Alternatiu / Palafrugell) + SPIKS (Rock urbà / Santa Susana).

ESPECTACLE INFANTIL DE LA XARXA
El proper diumenge, 23 de març, al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, La Xarxa presenta l’espectacle per a tots els públics “En nou vestit nou” a càrrec de la Companyia Xip Xap.
“La història transcorre en una botiga de betes i fils. Amb tot el que disposen, explicaran una versió un pèl diferent del vestit nou de l’Esmperador, on es podrà comprovar que les coses sí que poden canviar”.

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació