Ofertes de treball / Trobada Club de Lectura d’Adults

Ofertes de treball

Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu de Guíxols, Oferta d’Ocupació:

Empresa de serveis  busca:

Professor/a de guitarra espanyola amb experiència.
Professor/ a d’espanyol per a estrangers per la temporada d’estiu.
Noia per fer de cangur a l’estranger

Cafeteria de Sant Feliu de Guíxols busca cuinera amb experiència

Empresa d’assegurances busca agent comercial

Les persones interessades adreceu-vos a c/ dels Enamorats, 65-99 (1er pis Estació d’autobusos SARFA), Servei d’Ocupació Municipal, o bé truqueu al telèfon 972327033.

 

 

Propera trobada del Club de lectura d’adults

El proper divendres, 22 de juny, a les 20.30 h, tindrà lloc a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit una nova trobada dels membres del Club de lectura per comentar l’obra La muntanya màgica, de l’escriptor alemany Thomas Mann.

La novel·la, considerada una de les millors de l’autor i una obra cabdal de la literatura del segle XX, tracta la experiència vital del jove Hans Cartop en un sanatori de la regió suïssa de Davos, on malgrat la mort i la malaltia es viu un clímax de llibertat de sentiments i d’exaltació intel·lectual considerable. En aquest entorn coneixerà interessants personatges, s’ enamorarà, però per damunt de tot s’iniciarà en la cerca del sentit de la vida i de la mort.

Excepcionalment, aquesta trobada aplegarà els membres dels clubs de lectura de les Biblioteques Municipals de Sant Feliu, Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro, que també van assistir a la xerrada “Medicina, societat i literatura”, dins l’Espai del Metge Rural, que va tenir lloc el passat dissabte 16 de juny al paratge de Bell-Lloc.

Assistirà a la trobada l’escriptor i professor de literatura catalana Toni Sala.

Us hi esperem!

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació