I després

Ofertes de treball / Trobada Club de Lectura d’Adults

Compartiu aquesta història

Ofertes de treball

Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu de Guíxols, Oferta d’Ocupació:

Empresa de serveis busca:

Professor/a de guitarra espanyola amb experiència.
Professor/ a d’espanyol per a estrangers per la temporada d’estiu.
Noia per fer de cangur a l’estranger

Cafeteria de Sant Feliu de Guíxols busca cuinera amb experiència

Empresa d’assegurances busca agent comercial

Les persones interessades adreceu-vos a c/ dels Enamorats, 65-99 (1er pis Estació d’autobusos SARFA), Servei d’Ocupació Municipal, o bé truqueu al telèfon 972327033.

 

 

Propera trobada del Club de lectura d’adults

El proper divendres, 22 de juny, a les 20.30 h, tindrà lloc a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit una nova trobada dels membres del Club de lectura per comentar l’obra La muntanya màgica, de l’escriptor alemany Thomas Mann.

La novel·la, considerada una de les millors de l’autor i una obra cabdal de la literatura del segle XX, tracta la experiència vital del jove Hans Cartop en un sanatori de la regió suïssa de Davos, on malgrat la mort i la malaltia es viu un clímax de llibertat de sentiments i d’exaltació intel·lectual considerable. En aquest entorn coneixerà interessants personatges, s’ enamorarà, però per damunt de tot s’iniciarà en la cerca del sentit de la vida i de la mort.

Excepcionalment, aquesta trobada aplegarà els membres dels clubs de lectura de les Biblioteques Municipals de Sant Feliu, Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro, que també van assistir a la xerrada “Medicina, societat i literatura”, dins l’Espai del Metge Rural, que va tenir lloc el passat dissabte 16 de juny al paratge de Bell-Lloc.

Assistirà a la trobada l’escriptor i professor de literatura catalana Toni Sala.

Us hi esperem!

 

El més llegit

I després