I després

Ofertes de treball i visita de metges de Bellvitge

Compartiu aquesta història

Ofertes del Servei Municipal d’Ocupació de SFG

El Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu de Guíxols busca per a la seva Oferta d’Ocupació:

Es necessiten encofradors i caps de colla per una empresa a França

– Empresa de serveis busca comercials per St Feliu de Guíxols

Les persones interessades adreceu-vos a c/ dels Enamorats, 65-99 ( 1er pis Estació d’autobús Sarfa), Servei d’Ocupació Municipal, o truqueu al núm. de telèfon 972327033.

 

Visita de metges de Bellvitge a SFG

Aquest dimecres un grup de metges de l’Hospital de Bellvitge de Barcelona visiten Sant Feliu de Guíxols, el proper dimecres 17 d’octubre amb l’objectiu de mostrar el potencial turístic i cultural de la nostra ciutat, amb la finalitat que esdevingui un punt d’acollida de congressos i jornades al llarg de tot l’any.

Al llarg de tot el dia, visitaran el conjunt cultural del Monestir, amb la visita teatralitzada al Museu d’Història, les torres del Fum i del Corn i posterior visita a l’Espai de Pintura Carmen Thyssen i a l’Espai del Metge i de la Salut Rural; l’Ermita de Sant Elm i la Caseta de Salvament de Nàufrags entre altres.

Tot seguit es farà un dinar arran de mar on no hi faltarà un concert de cançó de taverna seguint el patró que es va portar a terme en les jornades de treball que varen realitzar fa unes setmanes membres de l’Institut d’Estudis Catalans o més recentment els Síndics de Greuges de Catalunya.

 

 

El més llegit

I després