I després

OBRES DE MILLORA A ESCOLES PÚBLIQUES

Compartiu aquesta història

L’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha portat a terme diferents obres de millora a les escoles públiques de la ciutat coincidint amb el període de vacances escolars.
La regidora d’Ensenyament, Júlia Vendrell, ha explicat que el cost total és de 118.356 euros, i les obres suposen una millora de qualitat als centres educatius.
Les obres realitzades han estat les següents:
CEIP Baldiri Reixach:
-Canvi de 21 finestres i persianes de diferents aules, impermeabilització de la coberta de l’edifici de primària, canvi de 2 portes del mateix edifici.
CEIP Gaziel: treballs de pintura a les façanes dels dos edificis i al passadís del parvulari. Arranjaments per donar més seguretat al pati d’infantil, canvi de portes aules cicle inicial, i altres obres de millora.
CEIP L’Estació: instal·lació de càmeres de vigilància exteriors, substitució de diversos baixants pluvials de la zona de la façana exterior, arranjament del mecanisme de diverses finestres dels passadissos, paviment de cautxú gronxador pati, diferents tancaments metàl·lics en la zona accés sala de màquines ascensor i als lavabos del porxo.
També s’estan fent diferents treballs a l’escola Bressol l’Oreneta: pintura, instal·lació d’arrambladors i canvi de fusteria.
Moltes de les inversions són per anar substituint materials i tancaments obsolets. Es van renovant per tancaments d’alumini per tal que les escoles siguin més confortables per als alumnes i al mateix temps més eficients energèticament.
Es pretén també millorar la seguretat en les zones d’esbarjo, col·locant paviments de cautxú en els jocs infantils.
A l’Escola Estació es posaran càmeres de vigilància exteriors i diferents tancaments metàl·lics , per poder evitar els molts comportaments incívics que s’hi duen ha terme durant les hores que l’escola està tancada i que suposen un greu perjudici per el seu funcionament diari.

 

El més llegit

I després