I després

Obertes les sol.licituds per aconseguir un hort urbà municipal a Mas Cabanyes

S’han obert les sol.licituds per a obtenir un hort municipal a la zona de Mas Cabanyes. L’Ajuntament hi té un espai adaptat per al conreu de consum propi i regula l'adjudicació d'aquests terrenys en funció del compliment d'una sèrie de requisits.

Compartiu aquesta història

S’han obert les sol.licituds per a obtenir un hort municipal a la zona de Mas Cabanyes. L’Ajuntament hi té un espai adaptat per al conreu de consum propi i regula l’adjudicació d’aquests terrenys en funció del compliment d’una sèrie de requisits.
També disposa de convenis amb el Consell Comarcal del Baix Empordà per a fer una tasca de sensibilització i aproximació a l’horticultura urbana per al servei d’assessorament i seguiment de compostatge casolà

Amb la finalitat de poder fer una planificació del conreu i alhora simplificar el procés d’adjudicació, el termini de la concessió serà d’un any, i de vell antuvi s’hi contemplarà la pròrroga automàtica, d’any en any, fins als 5 anys.
En cas d’incompliment greu o continuat de les normes d’ús que regula aquesta activitat, aquest serà motiu per no prorrogar la concessió.
Clicant aquí trobareu més informació.

 

El més llegit

I després