El Club Aquàtic Xaloc ha participat en la XIV CMAS Finswimming World Cup 2019

Aquest passat cap de setmana el Club Aquàtic Xaloc ha participat en la 3a. ronda de la Copa Mundial de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió que s’ha celebrat a Aix-en-Provence, França.
En la competició han nedat esportistes de diferents nacionalitats com ara França, Itàlia, Espanya, Països Baixos, Bèlgica, Tailàndia, Colòmbia i Rússia, entre d’altres.

Ha tingut lloc a les renovades instal·lacions del Club de la Nació Pays d’Aix en una piscina de 50 metres i sota l’acord de CMAS i FFESSM —Confederació Mundial d’Activitats Subaquàtiques.
El Xaloc hi ha participat amb 16 nedadors en les dues categories de competició: girls /boys —infantils, cadets i júniors— i women/men —séniors.
Aquesta ha estat la classificació de les nedadores i nedadors ganxons:

Des del Club han volgut felicitar els nedadors i entrenadors per l’esforç i els resultats obtinguts. També agrair el suport de les famílies i la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
Aquí sota podeu veure algunes de les imatges de la competició.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació