I després

Obertes les sol.licituds d’ajuts pel lloguer dirigits a persones d’entre 36 i 64 anys i de més de 65

Compartiu aquesta història

Ja es poden tramitar els ajuts al lloguer de la Generalitat destinats a persones d’entre 36 i 64 anys i de més de 65. Les peticions es poden fer fins el 12 de maig i els demandants han de ser titulars d’un contracte de lloguer o de cessió d’ús de l’habitatge o habitació, que constitueixi el seu domicili habitual i permanent a Catalunya.

El tràmit es pot fer online, clicant aquí, i també a través de l’Oficina Local d’Habitatge de Sant Feliu, presencialment. Es pot contactar amb l’oficina al telèfon 972 82 25 99 o enviant un correu electrònic a habitatge@guixols.cat.

Els requisits per formar-ne part són viure a Catalunya i estar-hi empadronat, ser un dels titulars del contracte, cobrar menys de 23.725,79 euros a l’any, que el lloguer no superi l’import màxim establert i no rebre cap altre ajut pel mateix motiu. Cal recordar que l’import màxim del lloguer és variable segons on es trobi l’habitatge i que no s’accepten contractes de lloguer entre persones que tinguin algun parentiu. Els ajuts són d’un màxim de 200 euros mensuals i un mínim de 20, per habitatge.

El més llegit

I després