I després

Obert el període de preinscripcions presencials als centres educatius, però amb cita prèvia

Sant Feliu de Guíxols, com la resta de municipis de Catalunya, ha obert els seus centres educatius perquè les famílies que no han aconseguit formalitzar les preinscripcions per la via telemàtica ho puguin fer en persona. Això sí, és requisit indispensable haver concertat una cita prèvia amb l'escola o institut escollit.

Compartiu aquesta història

Tret de sortida de les preinscripcions escolars presencials a Sant Feliu de Guíxols, així com a la resta de Catalunya. Després de gairebé una setmana de preinscripcions en línia, les famílies que n’hagin concertat cita prèvia poden, des d’aquest dimarts dia 19 de maig, adreçar-se als centres escolars a l’hora acordada per a realitzar el tràmit presencialment.

Es tracta d’una mesura per a resoldre aquells casos en què la manca de recursos ha impossibilitat la preinscripció online. Així mateix, els centres continuen prioritzant el procediment en línia per tal d’evitar al màxim el contacte físic i, de fet, el tràmit encara es pot fer per la via telemàtica.

Per a les preinscripcions presencials és imprescindible haver pactat cita prèvia amb el centre educatiu que tingueu com a primera prioritat. Extremeu les precaucions i recordeu que el termini per a aquest tràmit, tant en la versió presencial com en la digital, finalitza aquest divendres, 22 de maig.

Per a totes aquelles persones que formalitzin la preinscripció físicament, cal seguir els consells i protocols de seguretat implementats. Per exemple, s’ha de respectar en tot moment la distància de 2 metres i, preferiblement, s’ha d’anar protegit amb mascareta pròpia. Tanmateix, es demana que es respecti l’hora acordada, ni abans ni després, per tal d’evitar aglomeracions. Si cadascú es porta el seu bolígraf de casa, els centres també ho agrairan.

El més llegit

I després